Over Helpwanted

Helpwanted is een hulplijn bij online grensoverschrijdend gedrag. We bieden praktische hulp en geven persoonlijk advies aan iedereen die te maken heeft met online grensoverschrijdend gedrag. Je kunt met ons chatten, mailen of bellen. Dit is altijd gratis en kan anoniem als je dat wilt.

Contact en openingstijden

Ontdek hier onze openingstijden en hoe je met ons in contact kunt komen.

Sponsoren

Helpwanted krijgt steun van onderstaande organisaties. Deze organisaties sponsoren ons programma, omdat zij belang hechten aan hun maatschappelijke verantwoordelijkheid om het internet schoon te houden van online misbruik, in het bijzonder seksueel kindermisbruik.

Over ons

Helpwanted is een hulplijn bij online grensoverschrijdend gedrag. We bieden praktische hulp en geven persoonlijk advies aan iedereen die te maken heeft (gehad) met of zich zorgen maakt over online grensoverschrijdend gedrag. Op onze website geven wij uitleg en tips over de verschillende onderwerpen die hierbij horen.

Vond je deze pagina behulpzaam?

Chat gratis en anoniem met een medewerker voor advies.De chat is open van maandag t/m vrijdag van 9 tot 17 uur. U kunt ons ook 24/7 gratis bellen op 0800 2000. Bij direct gevaar, bel 112.